Even kennismaken

Ik ben Patricia Maessen, geboren in 1977 te Neerkant, gehuwd en moeder van 2 lieve kinderen. Ik ben woonachtig te Beringe, waar ook mijn praktijk aan huis gevestigd is.

Ik neem je even mee terug in de tijd…
Vanaf mijn jeugd ben ik altijd al hoog gevoelig geweest en voelde ik me vaak anders dan anderen. Ook kwam ik erachter dat mijn intuïtie wel erg vaak klopte en ik vaak al dingen wist, nog voordat het zover was. Al was dat meer een last die ik met me meedroeg, dan dat ik dat als fijn ervoer, omdat niemand mij echt begreep en het vaak werd afgedaan als fantasie…

Na een vrij turbulente jeugd, die gepaard ging met vaak ziek zijn en het gevoel hebben er niet bij te horen, trok ik me steeds meer terug om mijn eigen pad te bewandelen. Soms met flink wat omwegen en uitdagingen, maar altijd kloppend voor mij.
Na heel wat paden bewandeld te hebben kwam mijn gouden pad in zicht en ben ik erachter gekomen dat ik nergens bij hoef te horen, maar uniek ben in mijn Zijn en dat al deze ervaringen nodig waren om te worden wie ik nu ben. En ik nu mijn kennis mag en kan inzetten om volwassenen en kinderen te begeleiden in de weg die zij mogen gaan.

 

‘Deuren gingen open vanaf het moment dat ik voor mezelf durfde te kiezen.’

Vanuit deze zienswijze ben ik in 2014 aan de 3-jarige HBO deeltijdopleiding tot Psycho Energetische Therapeut begonnen om mijn kennis te verbreden en gerichter toe te kunnen passen. En vanaf dat ik dit pad bewandelde gingen er deuren voor mij open, vanaf het moment dat ik echt voor mijzelf durfde te kiezen! 

Zo ontdekte ik ook mijn gaven om te schrijven en ontstonden er diverse cursussen, die ik nu met veel passie geef. Ook verzorg ik bloemlezingen op locatie, maak ik heel veel beschermengeltjes om mijn creatieve kant te benutten en kun je bij mij terecht voor 1 op 1 coaching. 

Laat je verrassen wat Happy-nez te bieden heeft.

Lieve groetjes, Patricia Maessen-Zetsen