Dromenvanger maken

Maak je eigen dromenvanger met een eigen gesponnen web van wol en draad. Je zult zien dat hier veel meer achter zit, dan je denkt.
Na een korte geleide meditatie gaan we aan de slag met het creëren van de dromenvanger. Wanneer deze klaar is zal ik een korte reading geven over het gemaakte werk. Wat zeggen de kleuren die je hebt gebruikt en wat zal deze dromenvanger jou brengen? De workshop wordt afgesloten met een orakelkaartje.

Kosten: € 37,50 p.p incl. materialen en naslagwerk
Duur: 3 uur

Moodboard maken

Geef kleur aan je verlangens, waar mag jij je bewust van worden? Welke plaatjes trekken jou aan? En wat zegt dit over jou? Het moodboard helpt jou om jouw droomleven te realiseren! En laat zien waar jouw mogelijkheden liggen.
Na een korte geleide meditatie gaan we aan de slag met knippen, plakken, scheuren. Nadat jouw eigen kunstwerk klaar is zal ik het moodboard lezen aan de hand van de plaatjes die je hebt uitgezocht en waar deze in jouw moodboard staan. De workshop wordt afgesloten met een kaartje.

Kosten: € 35,00 incl. materialen 
Duur: 3 uur

Werken met encaustic art

Maak prachtige kaarten met bijenwas waarbij je een persoonlijke reading ontvangt.
Werken met bijenwas is magisch. Met een speciaal encaustic art strijkijzertje en gekleurde bijenwasblokjes, die je van te voren intuïtief hebt uitgekozen, ontstaan er mooie tekeningen op het speciaal hiervoor gecoat papier. Je hoeft overigens niet te kunnen schilderen of tekenen, want ieder kunstwerk is uniek. In deze workshop ga je 3 kaarten maken voor jezelf. Ook is er de mogelijkheid een kaart te maken voor iemand anders. Ik zal iedere kaart persoonlijk uitlezen.

Kosten: € 37,50 
Duur: 2 1/2 uur

Krachtsieraad maken

Maak een prachtig krachtvoorwerp met resin-art en edelstenen, zoals hangers, ornamenten en meer. Werken met epoxy hars is niet zo moeilijk als het lijkt. Je hebt geen ervaring nodig en het is leuk en ontspannen om te doen. Epoxy giethars is een doorzichtige en glasheldere substantie die gemakkelijk en snel te verwerken is. Daardoor is het mogelijk in korte tijd iets moois te realiseren. Er staat een ruim assortiment aan mallen voor je klaar met de nodige extra’s om je sieraad te verfraaien. Zoals droogbloemen en bedels etc.

Kosten:  37,50 p.p
Duur: 2 1/2 uur

Workshop aromatherapie ‘natuurlijk welzijn’

Leer verschillende schoonheids producten maken van natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën.
In deze workshop maak je kennis met het werken met natuurlijke producten. Door je hiervan bewust te worden en te zijn kun je vele producten vervangen door natuurlijke producten wat weer een aanvulling is op jouw natuurlijke welzijn. Zeker in deze tijd is het versterken van je immuunsysteem en het creëren van een gezonde mindset erg belangrijk om je lekker in je vel te voelen. Je leert in deze workshop over de werking van oliën, boter, bijenwas enz. Ook krijg je uitleg over essentiële oliën en hoe deze bij kunnen dragen aan een product.

Kosten: € 40,00 Incl. naslagwerk, recepten, ingrediënten, hulsjes en potjes.
Duur: 3 uur

Workshop Engelen en Gidsen

In deze workshop staan de engelen centraal. Ik zal je vertellen hoe je de aanwezigheid van de engelen kunt voelen en hun tekens in je dagelijkse leven kunt herkennen, van waaruit bewustwording ontstaat.

Door de engelen toe te laten wordt je leven een stukje wonderlijker en ga je situaties beter begrijpen.

Het is een laagdrempelige, maar zeer waardevolle en interactieve workshop, waarna je leven een stukje magischer wordt.

We gaan ook ieder onze eigen beschermengel maken.

Kosten: € 44,00
Duur: 3 uur

Workshop Pendelen

In deze workshop ga je zelf een pendel maken van edelsteen en hars. Tijdens deze workshop leer jij de kracht van de pendel te gebruiken.

Pendelen is leuk, gemakkelijk en veilig. Het helpt jou antwoorden te vinden, waar je in je dagelijkser bewustzijn niet zo gemakkelijk bij komt.

Verschillende thema’s komen aan bod, zoals energetische bescherming, je lichaam als pendel, vertrouwen op je intuïtie en hoe je de pendel kunt lezen.

Na de workshop ga je naar huis met een zelfgemaakte pendel van hoogwaardige kwaliteit en kun je waarschijnlijk niet wachten om je pendel dagelijks te gaan gebruiken.

Kosten: € 47,00
Duur: 3 uur
Datum: Maandag 9 Augustus
Tijd: 19.00 tot 22.00 uur
Lokatie: Happy-nez

Deze inspirerende workshops worden gegeven in groepjes van minimaal 4 en maximaal 6 personen (meer personen op locatie in overleg). Ze zijn van maandag tot en met donderdag in de avonduren te plannen en zaterdag in overleg.

De workshops worden zowel op locatie gegeven, als in de praktijk op vaste dagen, zie hiervoor de datums bij iedere workshop.

Ook is het mogelijk om bovenstaande workshops in groter groepsverband te geven bijvoorbeeld als personeelsuitje of teambuilding. Mail of bel dan even voor de mogelijkheden en een offerte op maat. 

Meld je hier aan voor één van de workshops

12 + 12 =