Beginnen jouw zinnen ook vaak met:

Stel je voor dat…
Ik zou wel willen dat…
Ik droom van…

Fantaseren over de toekomst is leuk, maar STOP, want je toekomst is al begonnen! Het is de kracht van het NU wat creatie mogelijk maakt. Het is de magie die in het moment ontstaat en die inspiratie laat stromen. Het is aan jou om deze te volgen…

In het online Grow & Glow programma ga jij helemaal AAN! Haal je dromen maar uit de ijskast, want het is tijd om ze te ontdooien en het licht erop te laten schijnen. In 6 weken tijd ga jij van inspiratie naar creëren naar manifesteren en ga jij jezelf overtreffen, afrekenen met overtuigingen en excuses en nieuwe inzichten creëren. Door mijn eigen reis en de ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in de praktijk is het nu de tijd om deze ervaring door te geven aan JOU. In het persoonlijke online begeleiding traject “Van inspiratie naar manifestatie” ga ik jou leren hoe jij je inspiratie neer kunt zetten. Ik help je bewust te worden van de overtuigingen en patronen die nog in jou aanwezig zijn en ik help je helderheid te verkrijgen, zodat ook jouw weg duidelijk wordt.

“Zes jaar geleden nam ik zelf de grote stap om mijn droom te volgen en een eigen praktijk te beginnen. Het was een verlangen dat al langere tijd in mij leefde, maar waar vooral moed en vertrouwen voor nodig was om er werkelijk voor te gaan. Ik zei mijn baan op om mij volledig te focussen op wat ik wilde, wat tegelijkertijd doodeng was… Maar ik was ervan overtuigd dat, wanneer dit echt mijn roeping was, het vanzelf zou gaan stromen, en dat deed het… Inmiddels zijn we 6 jaar verder en leid ik het leven waar ik ooit naar verlangde. Iedere dag ben ik weer dankbaar voor de keuze die ik destijds gemaakt heb om met Happy-nez te beginnen en de magische momenten die ik hiermee mag beleven.”

Welk geschenk ligt er op jou te wachten?

Dit traject van 6 weken is echt een kadootje voor jezelf! Want je kiest voor je eigen geluk en dat ben jij natuurlijk helemaal waard! Ik ben ervan overtuigd dat, wanneer jij kiest voor jezelf, je alle hulp van het Universum ontvangt die jij nodig hebt.

Het is aan jou om de eerste stap te zetten naar het leven waarnaar jij verlangt. Het is mogelijk, echt waar! Want jij bent de creator van jouw leven. Je manifesteert ieder moment van de dag telkens opnieuw. Het is dus belangrijk om het zaadje, wat jij wilt laten groeien, vandaag nog te planten.

Ben jij er klaar voor?

Dit Grow&Glow programma biedt jou de kans om te groeien en te bloeien!

Welke thema’s komen er aan bod?

♥ Het duidelijk maken van jouw doel/jouw verlangen
♥ Inzicht in oude patronen en overtuigingen
♥ Jouw unieke verhaal inzetten als kracht
♥ Bewust worden van de tekens op jouw pad

Het worden zes uitdagende weken waarin je gaat ontdekken, grenzen gaat doorbreken en nieuwe mogelijkheden gaat verkennen.
Het worden zes inspirerende weken, waarbij jouw de inspiratie weer gaat stromen.
Het worden zes magische weken, omdat je weer de verbinding met je hart gaat voelen.
Mijn intentie is dat jij weer gaat geloven in je eigen kracht en deze gaat neerzetten en vormgeven.

Na dit traject

♥ Weet jij waar je talenten liggen en nog belangrijker, hoe je ze kunt inzetten
♥ Voel je dat de inspiratie weer stroomt
♥ Heb jij het lef om grenzen te doorbreken
♥ Weet jij hoe je je intuïtie nog meer kunt  inzetten bij het realiseren van je dromen
♥ Heeft jouw zelfvertrouwen een boost gekregen
♥ Ben jij bewust geworden van jouw creatiekracht
♥ Weet jij hoe de Wet van Aantrekking werkt

Praktische informatie

Locatie: Online
Datums: 
Alles wordt in overleg ingepland.
Kosten: € 497,00

Wat mag je verwachten?

  • Een Gratis intake gesprek van 30 minuten
  • 6 modules van inspiratie naar manifestatie met huiswerkopdrachten
  • 6 persoonlijke 1 op 1 sessies van 60 minuten via videobellen of teams
  • Afgestemde meditaties en visualisaties op geluidsbestand
  • Mogelijkheid tot tussendoor vragen stellen via mail of messenger
  • Toegang tot de besloten FB groep
  • 1 x per week een live Q&A in de FB groep

Schrijf je hier in

3 + 2 =