Open Consult

In een persoonlijk consult kan ik je inzicht geven over bepaalde vraagstukken in jouw leven. Bijvoorbeeld op het gebied van liefde, werk, financieel, relaties, wonen, jouw levenspad, of andere persoonlijke zaken. 

Door het gebruik van mijn gave krijg ik dingen door over jouw levenspad, blokkades, krachten en invloeden van buitenaf.  Ik zie beelden, voel en ervaar dingen en hoor informatie. Afhankelijk van waar jij voor komt begin ik vaak met een algemene afstemming waarbij ik je naam en geboortedatum noteer. Hier is namelijk je eigen essentie energie mee verbonden waar al veel in verborgen ligt.

Ook schrijf ik dingen op, schets ik wat ik zie en begin ik vaak direct met vertellen, wat op dat moment kloppend voelt. Hierin wordt gekeken welke informatie op dit moment het meest relevant voor jou is. Vaak komen veel belangrijke zaken al aan bod in dit gedeelte, maar mocht je nog vragen hebben dan krijg je natuurlijk alle ruimte deze te stellen.

In de consulten geef ik inzicht in het verleden, het heden en de toekomst. Wat betreft dat laatste gaat het niet om het toekomst voorspellen zoals het winnen van de lotto maar over hoe je nu de stappen kunt zetten om de toekomst te creëren waar jij van droomt. 

In het consult wordt de focus gelegd op de meest positieve lijn vooruit, met jouw eigen invloed als kern. Dit is niet altijd wat je zelf wenst of hoe je de ideale toekomst voor je ziet. Ik wil je uitdagen met open blik naar de boodschap te kijken, hoe vaak heb je niet gedacht dat een bepaald doel bereiken levensveranderend zou zijn? Eenmaal dat doel bereikt ziet het er toch anders uit dan je je had voorgesteld of het valt zelfs tegen. Ik probeer in een sessie de mogelijkheden in jouw leven te bekijken vanuit de ziel, wat past bij jouw levenspad en talenten.

In mijn consulten staat toekomst voorspellen dan ook niet centraal, maar wel toekomst creëren vanuit bewustzijn en in verbinding met jouw diepste kern.

De insteek van een consult is de informatie door te geven die je nodig hebt. Ik zal altijd proberen zo duidelijk mogelijk de antwoorden en inzichten te onderbouwen zodat je meer inzicht krijgt in de situaties en zelf tot de juiste conclusies kan komen. Natuurlijk ben je vrij je eigen keuzes te maken en zelf te bepalen wat je doet met de informatie. Sommige beelden die ik doorkrijg zijn voor mij nietszeggend, ook deze beelden geef ik door omdat het erom gaat of jij de beelden kunt plaatsen.

Herkenning

Wat altijd heel belangrijk is; consulten moeten als een herkenning voelen. Het moet een bevestiging zijn van datgene wat je onbewust al wist, maar misschien nog niet kon verwoorden. Een consult kan dan net dat duwtje in de rug zijn de juiste weg te bewandelen waar je zelf (onbewust) ook al mee bezig was.

Kosten voor een consult bedragen € 60 per 60 minuten. Betalen kan contant of via bankoverschrijving/tikkie. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Vraag jouw consult nu aan

9 + 10 =