Stel je eens voor…

Dat je gemakkelijker keuzes kan maken, zonder urenlang te hoeven piekeren of het de juiste keuze is?

Dat je meer verbonden bent met je hart in plaats van dat je je laat leiden door je verstand en daardoor afdwaalt van wat jij werkelijk wilt?

Dat je jouw leven meer vanuit je eigen flow leeft, waarin je gemakkelijker je grenzen aangeeft, zonder bang te zijn een ander te kwetsen.

Dat je niet langer bang bent om te falen en niet aan de verwachtingen van anderen hoeft te voldoen.

De cursus ‘Leven vanuit je hart’ is een cursus waar verbinding, bewustwording, creëren en manifesteren centraal staan. Doormiddel van meditatie, visualisatie ademhalingstechnieken en creatieve opdrachten, die nauw aansluiten op het thema en per groep zorgvuldig worden gekozen, ga je een reis maken die start vanuit jouw hart.

Leven vanuit je hart

Je maakt een innerlijke reis naar jezelf door je eigen blokkades en overtuigingen, die jou in de weg staan, op te ruimen. Hierdoor ontstaat ruimte om voluit te leven, bewuster en meer vanuit gemak en plezier. Je zult vanzelf merken je gaat leven vanuit Hart en Ziel, wanneer je die dingen gaat doen waar je blij van wordt. Door de reis naar jezelf te maken, spreek jij je zelfhelend vermogen weer aan. Je komt weer in verbinding met jouw bron, het universum en je gidsen. Je gaat ontdekken wat jouw eigen wijsheid en kracht is. Jouw licht mag weer gaan stralen. En als je eenmaal in verbinding staat met je intuïtie is alles mogelijk. Als je je laat leiden, dan kom je daar waar je hoort te zijn. 

Iedere les zal er een thema centraal staan. Denk hierbij aan thema’s zoals vergeving en verbondenheid, transformatie en groei, engelen en gidsen. Maar ook de kracht van je gedachten en werken met edelstenen komen aanbod. Dit leer je niet vanuit aangeleerde handelingen, we doen alles vanuit onze intuïtie. Er wordt een basis gelegd en vanuit daar ga jij je eigen weg en manier vinden.

Na deze cursus ben je bewust van

♥ Wie je bent
♥ Je licht en de kracht in jezelf
♥ De liefde voor jezelf
♥ Je verbinding met je intuïtie
♥ Je eigen wijsheid

“Met veel trots kan ik zeggen dat ik de jaarcursus bij Patricia heb afgerond. Heel erg jammer dat het afgelopen is want ik ging iedere keer met veel plezier naar de cursusdag. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak in de praktijkruimte van Patricia samen met de andere deelnemers. Patricia laat je jezelf zijn zonder oordeel en weet alles zo goed onder woorden te brengen. Ook als je zelf even niet op de woorden komt weet zij nauwkeurig de juiste woorden te vinden. Mede door deze cursus ben ik mij bewuster geworden van wie ik ben en wat mijn pad is, ben ik meer gaan kiezen voor mijzelf en meer gaan voelen waar mijn behoeftes liggen.
We hebben gelachen en gehuild! Er was zo’n fijne verbinding met de andere deelnemers en we hebben elkaar letterlijk zien groeien! Als je graag aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken of wilt ontdekken wat er nog meer te leren is op het gebied van bewustwording en spiritualiteit, dan is deze jaarcursus een echte aanrader. Dankbaar ben ik dat ik deze keus voor mijzelf gemaakt heb. Patricia, heel erg bedankt!”

Karolien

Na deze innerlijke reis 

♥ Kun jij jezelf beter begrijpen op fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel niveau
♥ Kun jij je intuïtie en je gevoel als wegwijzer inzetten, waardoor jij jouw leven met meer gemak, plezier en lichtheid leeft
♥ Kun jij de regie over je eigen leven weer pakken en jouw licht weer laten stralen
♥ Heb je de moed datgene aan te gaan, waar je tot dan toe enkel van droomde

Klinkt dit te mooi om waar te zijn?

Niet als jij bewust ervoor kiest om:
♥ jezelf de tijd te geven te onderzoeken waar je overtuigingen vandaan komen en of ze waar zijn…
♥ contact te maken met jouw innerlijke wijsheid
♥ te groeien in bewustzijn

“De cursus heeft me veel gebracht. Ik kwam net uit een burn-out toen ik er aan begon en moest echt weer ontdekken waar ik blij van werd. En dat is gelukt! Patricia voelt intuïtief feilloos aan wat de groep en wat jij persoonlijk nodig heeft/hebt, en speelt hier meteen op in. Hierdoor ontstaat er al snel een fijn groepsgevoel, waarin ruimte is voor diepgaande, maar ook luchtigere en creatieve oefeningen. Hierdoor kom je als vanzelf steeds dichter bij jezelf. En dit was precies wat ik nodig had. Dank je wel Patricia!”

Wat gaan we doen?

Blok 1 Naar binnen keren

Les 1 – bewust worden van jouw missie
Les 2 – terug naar je essentie
Les 3 – verbinding tussen hart en hoofd
Les 4 – de natuur als boodschapper
Les 5 – schrijven vanuit een bewuste geest
Les 6 – Bewuste ademhaling

 

Blok 2 bloei en groei

Les 7 – signalen op je pad
Les 8 – leiderschap
Les 9 – groei en transformatie
Les 10 – vorige levens en levenslessen
Les 11 – zingeving en bezieling
Les 12 – dankbaarheid bestemming

Investering

De investering voor dit programma is € 1497 of zes termijnen van € 250. Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Heb je vragen of interesse, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. In een adviesgesprek kijk ik of jij klaar bent om het maximale uit deze training te halen. Voordat we elkaar spreken vind ik het fijn wanneer je een aantal vragen beantwoordt, zodat ik mijn huiswerk kan doen. Op die manier zal ons gesprek ook echt van waarde zijn!

Na dit jaar zul je bemerken dat

♥ je steviger in jezelf staat en dat je meer innerlijke rust ervaart.
♥ meer inzicht hebt verkregen in de mens en de spirituele lagen hierin.
♥ je bewust bent geworden van jouw zielsmissie en unieke persoonlijkheid.
♥ je sneller tot actie komt, waardoor je jouw gedachtes weet om te zetten in creatie.
♥ je de stappen zet die NU nodig zijn.

Praktische informatie

Dag: zaterdag
Tijdsbestek: van 10.00 tot 16.00 uur
Kosten: € 1.497,00 inclusief BTW (betalen in termijnen is mogelijk)
Locatie: Centrum Naturaleza, Roggel
Groepsgrootte: max. 12 personen
Datums: 11 september, 9 oktober, 13 november, 11 december, 8 januari 2022, 12 februari 2022, 12 maart 2022, 16 april 2022, 14 mei 2022, 4 juni 2022, 18 juni 2022 en 9 juli 2022.

Inclusief

  • 12 cursus dagen
  • Goodybag bij aanvang cursus
  • Koffie/thee
  • Vegetarische lunch
  • Fysiek lesmateriaal
  • Meditaties op geluidsbestand
  • Contact bij vragen
  • Certificaat van deelname en schriftelijke nabeschouwing

Extra: kortingsbon van 25% van ademtherapie Monique

Schrijf je hier in voor de cursus

3 + 1 =