Intuïtieve ontwikkeling

De cursus intuïtieve ontwikkeling laat je voelen, beleven en ontdekken wie jij werkelijk bent en laat jouw kwaliteiten, gevoelens en verlangens aan de oppervlakte komen. Met behulp van verschillende bewustwordingsoefeningen, visualisaties en diepgaande, geleide meditaties ga je een reis maken door je onderbewuste.

Intuïtieve ontwikkeling heeft veel overeenkomsten met mindfulness, maar gaat een stapje verder, doordat je leert te vertrouwen op je gevoelens en zintuigelijke waarnemingen en hiernaar te handelen.
Tal van onderwerpen komen aan bod zoals basiskennis chakra’s, energetische bescherming, vergeving en verbondenheid en het leren vertrouwen op je eigen innerlijk kompas. Maar ook verbinding maken met je eigen engelen en gidsen zal niet ontbreken.

Aan de hand van creatieve opdrachten, die per les en groep zorgvuldig zijn gekozen, leer je de kunst van kleur en symboliek toe te passen in je huidige leven. Je hoeft hier overigens niet creatief voor te zijn, want alles wat jij maakt is een weerspiegeling van je ziel.

Tijdens deze cursus word je steeds weer opnieuw uitgenodigd om liefdevol naar jezelf te kijken. Je zult de verbinding gaan voelen met jezelf en leren om te gaan met alles wat er is, zodat er ruimte komt voor zingeving in jouw leven. De combinatie van mindfulness, bewustwordingsoefeningen, theoretische basiskennis en kleine huiswerkopdrachten maken deze cursus tot een persoonlijk avontuur met een duurzaam resultaat.

Deze unieke cursus is voor jou wanneer je:

∞ inzicht wilt ontvangen in je persoonlijke ontwikkeling
∞ wilt groeien in bewustzijn
∞ wilt werken aan het verkrijgen van meer zelfvertrouwen
∞ jezelf wilt bevrijden van beperkende gedachten en patronen
∞ naar innerlijke rust verlangt

Na deze cursus

♥ Ben je van een denker een voeler geworden
♥ Heeft jouw zelfvertrouwen een flinke boost gekregen
♥ Weet je hoe je verbinding maakt met je innerlijke kind
♥ Durf je jouw stem te laten horen
♥ Zie je de tekens op je pad
♥ Weet jij hoe je hulp kunt vragen aan de engelen

Praktische informatie

Dag: Maandag
Tijdsbestek: van 19.00 tot 22.00 uur
Locatie: Happy-nez, Beringe
Kosten: € 397
Groepsgrootte: max. 4 personen
Datums: 6 september, 27 september, 11 oktober, 25 oktober, 8 november, 22 november, 6 december

Dag: Zaterdag
Tijdsbestek: van 13.00 tot 16.00 uur
Locatie: Avalon, Roermond
Kosten: € 397
Groepsgrootte: max. 4 personen
Datums: 18 september, 16 oktober, 13 november, 11 december, 15 januari 2022, 12 februari 2022, 12 maart 2022

Wat mag je verwachten:

  • 7 cursusmomenten
  • Verrassende Goodybag
  • Koffie/thee met iets lekkers
  • Lesmateriaal op papier
  • Meditaties en visualisatie op geluidsbestand
  • Alle werkmaterialen
  • Contact bij vragen tussendoor via mail of app
  • Certificaat van deelname en nabeschouwing    

Deze cursus wordt afgesloten met een certificaat van deelname en een schriftelijke nabeschouwing met betrekking tot je verdere ontwikkeling.

Schrijf je in voor de cursus

5 + 4 =

Heerlijke plek waar super gewerkt wordt. Ik ben gestart met de cursus intuïtieve ontwikkeling. Ik kan niet wachten om weer  naar Happy-nez te mogen gaan!

De cursus intuïtieve ontwikkeling is een erg mooie start om op een geweldig creatieve wijze dichter bij jezelf te komen: wie ben ik nu eigenlijk, wat kan ik, waar zitten blokkades, waar kan ik aan werken. Wil je je hierna nog verder ontwikkelen dan is Spiritual Healer zeker een aanrader. Beide cursussen hebben mij heel veel gebracht. Dank je wel Patricia!

Wat een mooie, bijzondere cursus! Zoveel geleerd over mezelf en de ander, 
en ook creativiteit van mezelf ontdekt waarvan ik het bestaan niet wist. Dankbaar voor alle mensen die ik hier heb leren kennen!

Patricia is een cursusleidster die weet waar zij het over heeft. Ze draagt haar missie met passie uit, wat ook duidelijk naar voren komt in de opbouw van de cursus. Op een zachte manier nodigt zij alle deelnemers uit om middels (geleide) meditaties en intuïtieve, creatieve opdrachten in contact te komen met zichzelf. Ze voelt goed aan wat de specifieke groep nodig heeft en welke thema’s aan de orde mogen komen. Daarbij is zij in staat om een veilige en discrete sfeer te creëren, waardoor deelnemers zich niet geremd hoeven te voelen om hun belevingen te delen. Ik heb er elke les van genoten, een cadeautje met langwerkend effect. Dankjewel Patricia en veel succes met je missie!