Contact met overledenen

Als je een foto van een overleden persoon meebrengt gaat de procedure van het consult hetzelfde, ik kan alleen niet garanderen dat ik contact krijg. Ik dwing contact met overledenen niet af. Overleden zielen zijn niet altijd aanwezig, zij komen door als zij dat willen.  Ik roep geen zielen op en respecteer het als een ziel geen contact wil maken. Soms komen overleden zielen ook door zonder foto of voorwerp, dit vind ik de mooiste en zuiverste vorm van contact. Er is dan vaak een boodschap die ik door moet geven. Ik zal de informatie zo zuiver mogelijk doorgeven, soms weet ik niet wat bedoeld wordt, maar daar gaat het ook niet om. Als jij het maar kunt plaatsen. Contact met een overledene is onderdeel van een persoonlijk consult en zal na de waarnemingen over het eigen levenspad aan bod komen, tenzij de ziel eerder contact maakt.

Herkenning

Wat altijd heel belangrijk is; consulten moeten als een herkenning voelen. Het moet een bevestiging zijn van datgene wat je onbewust al wist, maar misschien nog niet kon verwoorden. Een consult kan dan net dat duwtje in de rug zijn de juiste weg te bewandelen waar je zelf (onbewust) ook al mee bezig was.

Kosten voor een consult bedragen € 60 per 60 minuten. Betalen kan contant of via bankoverschrijving/tikkie. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Vraag jouw consult aan

5 + 15 =